woensdag 29 december 2010

De Kerstdagen

Eindelijk vakantie!!
De 24ste lekker uitgeslapen...... en s'avonds naar de kerk geweest. tja de kerstliedjes in het engels zingen ??? nee dat voelde toch een beetje vreemd, helemaal met een t-shirt aan!
De 25ste kwam de hele familie hierheen voor een BBQ. Lekker de buik rond gegeten met kalkoen, ham, scampi's en coquilles. En als toetje natuurlijk een Nieuw-Zeelandse Pavolova. Lekker hoor met een glaasje bubbels in de vroege middag. Lekker de hele dag in de zon gezeten, en natuurlijk verbrand terwijl ik me ingesmeerd had 2 keer! s'Avonds nog een keer scampi's en coquilles op de bbq gegooid. Was alweer lekker!
De 26ste lekker op ons gemak gedaan en even een Navman gekocht. $99 !! Dat was een koopje. Kan hem zelfs in het Nederlands laten spreken...haha. Daarna wat gaan eten in een aziatisch restaurant. Apart, maar wel lekker. Daarna een kop thee gaan drinken bij de moeder van Blair.
De 27ste zijn we bij de moeder van Blair gaan eten. Lekker ouderwets, lekker gegeten (mijn roze spekjes viel bij iedereen in de smaak).




The Knill's zijn 2 dagen geleden vertrokken naar Amerika. Nog een paar daagjes het huis voor me alleen en dan op naar Rarotonga!!! Whoehoe!!

Dikke kus,
Whitney

Geen opmerkingen:

Een reactie posten