zaterdag 27 november 2010

Op vakantie!

Gister mijn ticket geboekt naar Rarotonga!
Ik ga lekker een weekje in januarie (nog meer) de zon opzoeken. Lekker een paar daagjes voor mezelf met zon, zee en strand! Wat wil je nog meer.... Dat het al zover was natuurlijk. Als je het op wilt zoeken ik verblijf op Aroa.
             

Vandaag nog even geshopt voor de kerst... viel niet echt mee. Maar wel een leuke bikini gevonden voor mezelf. Moet toch goed voorbereid zijn voor mijn vakantie...

Helaas heb ik alleen vandaag mijn dagje vrij.. Morgen een paar uurtjes mise en placen en dan genieten van het zonnetje.

Liefs Whit

maandag 22 november 2010

Vissen

Vanmorgen vroeg moeten opstaan om naar het plaatsje Leigh te rijden en op de boot te stappen.
Alles ging goed en wel voor mijn eerste keer vissen, zelfs een aantal visjes gevangen. Tot dat we een stukje verderop gingen vissen, daar was het water niet zo kalm..... Maar toch weer een aantal vissen gevangen.
Toen ging het niet zo helemaal zo als ik wilde, beetje zeeziek geworden. Daarna ging het weer beter en hebben we zelfs worstjes op de boot ge-BBQ.
Rond de 90 vissen gevangen, in het algemeen snapper, met 11 man. Helaas had ik (bij lange na) niet de grootste vis gevangen. Wel leuk om een keer te doen.
Na zo'n 10 uur vissen een beetje verbrand en lekker gedoucht. Nu naar bedje toe, morgen weer flink ertegen aan. Op naar het volgende weekend!

dikke kus,
Whitney

zaterdag 20 november 2010

Eindelijk!

Na een lange zoektocht voor een auto heb ik dan toch uiteindelijk afgelopen donderdag een auto gekocht!
Hyundai getz. Ben er helemaal blij mee.... Nu nog een navigatie.

Morgen een uitstapje met een aantal collega's.... Vissen op een boot. Tja, ga ik dan toch voor de eerste keer in mijn leven vissen.

Liefs Whitney

zaterdag 13 november 2010

Weekend!

Na een hele drukke week @ the french Cafe, weer lekker weekend en het hele huis voor mij alleen.
Heb met iemand afgesproken vandaag die toevallig ook uit Kerkrade komt en naar dezelfde basisschool is geweest als mij. Maar toch kennen we elkaar helemaal niet, en woont een half uurtje van mij vandaan.
Toch grappig, zo zie je maar weer hoe klein de wereld is!

Net lekker Fish and Chips gegeten op het strand (niet uit een krant, maar wel uit papier). Miste wel mijn dikke klodder mayo erbij. Tja, toch echt Nederlands opgevoed. Daarna natuurlijk een ijsje gegeten onderweg naar huis.

Nu lekker op de bank hangen en tv kijken. Morgen is een nieuwe dag om te genieten van alles om mij heen!

Liefs, Whitney